Bezoek ons op de InfraBeurs!

 

 

 

span dir="ltr">Tijdens de infradagen in Hardenberg ontmoet onze branche elkaar. U maakt kennis met innovaties en tradities. Een van de tradities is even met el

Lees meer

 

'Samen voor de voedselbank', wat een mooi initiatief. Natuurlijk dragen wij een steentje bij! De cheque werd aan Esther Rikken overhandigd door Romy Breukers en Gerrit Mulder van TWW op het werk in Overdinkel.

 


Lees meer

 

Met ingang van 1 juni 2016 zijn wij trotse afnemer van Pure Energie en wordt onze elektriciteit opgewekt middels 100% Nederlandse windenergie. Daarmee volgen we de Asfaltcentrale Twente die per 1 januari 2016 de overstap al maakte.

 

Door over te stappen op Nederlandse energie realiseren we een enorme reductie op onze CO2 uitstoot.

 

Nog mooier is dat wij dit kunnen bewerkstelligen met een partner, die net als wij, stevig verankerd is in de regio's waar wij werkzaam zijn!

Lees meer

Nieuw materieel....

 

We blijven er in geloven: met eigen mensen en eigen materieel maak je het mooiste werk. Deze maand zijn er maar liefst 26.x BOMAG materieelstukken geleverd (voor de techneuten: 15.

Lees meer

 

Twents Voetbaltournooi 2016

 

Het hele jaar strijden wij om de gunning van werken. Op vrijdag 24 juni 2016 ging de strijd om de Twentse VoetbalBokaal.

Lees meer

Studenten orienteren zich in Gelderland

 

Op vrijdag 13 mei vond voor de vierde maal de Bouworiëntatiedag georganiseerd door Bouwend Nederland plaats.

Lees meer
1
2