Herinrichting Stationsomgeving Holten

  • 16-03-2020
Afgerond
Holten
november 2018 - februari 2019
06-04-2020

Herinrichting Stationsomgeving Holten

In opdracht van de gemeente Rijssen-Holten voert Moes werkzaamheden uit aan de stationsomgeving in Holten. De stationsomgeving wordt opnieuw ingericht. Het asfalt wordt vervangen door bestrating. Het nieuwe voetpad en de nieuwe zitelementen bestaan uit natuursteen.

Met de aanleg van dit plein en aanpak van het gebied is er een betere doorstroming van het verkeer, waarbij de auto te gast is. Daarnaast is het nieuwe plein de schakel tussen de Holterberg en het dorp.

Het plein biedt een prominente plek aan de 'Dikke Steen'. De exacte plek is gekozen nadat honderden inwoners hun voorkeur hiervoor hebben uitgesproken.

Duurzame ontwikkelingsdoelen
De veranderingen binnen ons klimaat vragen om duurzame maatregelen, bijvoorbeeld ter voorkoming van wateroverlast. Ook hergebruik staat hoog op de duurzaamheidsladder. Als uitgangspunt volgen wij de duurzame ontwikkelingsdoelen of Sustainable Development Goals (SDG's). Voor dit project dragen we bij aan SDG 9 - Industrie, innovatie en infrastructuur en SDG 11 - Duurzame steden en gemeenschappen.



Vragen? Stel ze aan Christiaan.

Christiaan van der Mast

Uitvoerder
© Copyright 2016 - 2020 - ReintenInfra BV | Disclaimer
Niice Digital marketing Niice Digital Marketing
Cookie instellingen

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Op de cookiepagina kun je altijd je instellingen weer wijzigen. Privacy Statement | Naar cookiepagina

Weigeren Akkoord